Fordeler med "CT Dual Head Contrast Media Injector"

CT er et inspeksjonselement som bruker "røntgen"-stråler for å skanne gjennom menneskelige kroppsdeler.Avbildningen viser fordelingen av feilvev, akkurat som en kakerull.CT er ansvarlig for å kutte kaken i skiver, hovedsakelig gjenspeiler tilstanden til tverrsnittsorganene.

For tiden er CT delt inn i vanlig scan CT og forbedret CT.

Plain scan CT: også kjent som vanlig vanlig scan CT, pasienter trenger bare å ligge flatt på CT-maskinen for skanning, ingen behov for å injisere kontrastmiddel, og det er praktisk og raskt.Vanligvis kan vanlig scan CT brukes som første inspeksjon og primær inspeksjon for akutte sykdomslesjoner.

Forbedret CT: Forbedret CT er basert på vanlig CT.Det er nødvendig å injisere kontrastmiddel i pasientens vene.Kontrastmidlet strømmer gjennom ulike organer i kroppen gjennom blodsirkulasjonen, og kan mer nøyaktig analysere lesjonene i organer og vev med rik blodsirkulasjon.

Som et verktøy for CT-forsterket kontrast, kan den doble hodekontrastmiddelinjektoren ikke bare gi kliniske bilder med bedre kvalitet, men har også større fordeler ved angiografi.

Spesielt innen kranial CTA, kombinert hode- og nakke CTA, bilateral CTA/deep vene CTV og urografi CTV er avbildningen av blodkar bedre, lesjonsvisningen er tydeligere og undersøkelsen er tryggere for pasientene.

Fordeler med dobbelthode kontrastmiddelinjektor

Fordeler med dobbelthode kontrastmiddelinjektor

1. Dual-flow funksjon: den kan injisere kontrastmiddel og vanlig saltvann samtidig;kontrollere konsentrasjonen av kontrastmiddel i begge ventriklene;det kan redusere bildeartefakter betraktelig.

2. Påføringssikkerhet: Injeksjonen kan settes på pause og gjenopptas når som helst under injeksjonsprosessen, noe som kan gjøre den nøyaktige koordineringen mellom den flytende medisinen injisert i kroppen og CT-bildeopptaket.

3. Sanntidstrykkkurve: Gi sanntidstrykkkurve, overvåk trykkendringer, reduser lekkasje og reduser pasientrisiko.

4. Mer komplette to-fase og flerfase skanninger, mer tydelig og mer visning av lesjonskarakteristikker, kan gi pålitelig grunnlag for tidlig oppdagelse og kvalitativ diagnose av lesjoner mer nøyaktig.

5. Sammenlignet med den tradisjonelle enkelthode-injektoren, kan dobbelthode-injektoren mer effektivt redde kontrastmediet og redusere den metabolske belastningen til pasienten.

Fordeler med dobbelthode kontrastmiddelinjektor1

Engangssprøytene utviklet av Antmed kan brukes med alle vanlige injektorer, og har oppnådd både FDA- og CE-sertifiseringer.Det kan sikre at kontrastmidlet injiseres inn i blodkaret gjennom de opprinnelige porene i menneskekroppen på kort tid i henhold til innstillingskravene, og målblodkaret eller -organet vises i høy konsentrasjon for å danne en høy -kontrastbilde, som forbedrer suksessraten for inspeksjonen.

For mer informasjon, vennligst ring oss på: +86 755 8606 0992

eller besøk vår hjemmeside: www.antmed.com

Email: info@antmed.com


Innleggstid: 12. desember 2022

Legg igjen din melding: