Antmed One-stop Contrast Delivery Solution

Siden 2000 har Antmed levert komplett utvalg av forbruksvarer for medisinsk bildebehandling for store kontrastmiddelinjektorer.Vårt mål er å la den dyre medisinske bildediagnostikken være rimelig for sykehus og pasienter.

Om to tiår er våre høytrykkssprøyter for CT (Computed Tomography), MRI (Magnetic Resonance Imaging) og DSA kompatible med merker som Bayer/Medrad, Imaxeon, Guerbet/Liebel-Flarsheim, Medtron ACCUTRON, Nemoto, Bracco/EZEM/ ACIST, Ulrich, Antmed, etc.

Høytrykkssprøyte brukes rutinemessigin Diagnostisk og intervensjonsradiologi:

Høytrykkssprøyte er en viktig del av medisinsk bildebehandlingssystem (skannere, kontrastmidler,kontrastmiddelinjektorer, høytrykkssprøyte, koblingsrør, hurtigfyllende enheter,IV katetre, etc.)

De ovennevnte medisinske produktene brukes til kontrastmiddellevering under forbedret skanning.Kontrastmedier (CM) brukes i medisinske bildeteknikker med sikte på å forsterke unormale kroppsvev på bilder og hjelpe legen til å bedre forstå potensielle sykdommer.

Antmed-kvalifisering for høytrykkssprøyte:

FDA (510k), CE, ISO13485, MDSAP etc.

Hvordan Produsert høytrykkssprøyte?

Avstøv råvarer → biologisk rent verksted → sprøytestøpemaskiner og ekstrudere produksjon → lekkasje- og pluggdeteksjon → montering av tilbehør → pakking og boksing → sterilisering og analyse → inspeksjon av ferdige produkter → lager → pakking og frakt.

Høytrykkssprøytesammensetning:

Et sett med sprøyter består vanligvis av:

en eller to sprøyter (volum fra 60 ml til 200 ml);

koblingsrør (trykk på 24bar / 350psi, lengde på 150cm / 250cm);

hurtigfyllende enheter (pigger og/eller pigg og J-rør).

hengsFor mer informasjon, vennligst besøk

https://www.antmedhk.com/medical-imaging-consumables/

Hvordan velge riktig høytrykkssprøyte for ditt behov?

Som nevnt ovenfor er Antmed høytrykkssprøyte kompatibel med alle kjente merkers injektorer.Så bare gi oss beskjed om kontrastmiddelinjektorens merke, modell, bruksscenario (CT, MR, DSA-avdeling) og bilder av injektoren, vi vil anbefale det riktige settet for deg.

Hvor høytrykkssprøyte er installert?

1. Sørg for at stempelet på injektorhodet er helt tilbaketrukket;

2. Ta den nye sprøyten ut av pakken og sett den inn i injektorhodets sprøytegrensesnitt.Sørg for at de tastede qingene ved sprøytebasen og åpningene i sprøytegrensesnittet er på linje.

3. Installer sprøyten og kontroller at justeringsmerkene på sprøyten og adapterplaten er på linje.

Om Antmed

I dag er Antmed den største kompatible engangsprodusenten og leverandøren i verden, spesielt for kontrastmiddelinjektorer.Antmed kontrollerer hele prosessen fra FoU, innkjøp av råvarer, produksjon og montering av deler og komponenter, intern inspeksjon, markedsføring og salg til ettersalg og support.Vi utfører og overvåker nøye hvert produkts utgående kvalitet.

 

Hvert produkt har et unikt sporingsnummer på pakken, som kan spores til hvor det brukes.Dette er nyttig for kvalitetskontroll – forhindre at produktet flykter og beskytte distributørens rettigheter.

Våre CT/MR/DSA høytrykkssprøyter og koblingsrør kan tilpasses til enhver konfigurasjon og lengde.Vårt høytrykks IV-kateter er designet spesielt for kontrastmiddelinjeksjon.Det er klinisk bevist sikrest ved bruk av kraftinjektorer med maks trykk på 350 PSI.

For medisinsk bildebehandling er Antmed det beste valget for deg!Ta kontakt med oss ​​i dag for å lære mer!


Innleggstid: Sep-05-2022

Legg igjen din melding: