AT-3
banderolë02
AT-1
ANTMED Injektor i medias me kontrast
20210911091858
3
4
2
0220829194342
20220829194332
222

produkt

Mësoni më shumë >>

rreth nesh

Fabrika e liqenit ANTMED Songshan
Fabrika e Liqenit Songshan
Fabrika e liqenit Songshan - Prodhimi i shiringës Antmed 1ML
Antmed 1ML Fabrika e magazinës së shiringave konsumuese

çfarë bëjmë ne

ANTMED është një lider në tregun vendas në sektorët e industrisë së shiringave me presion të lartë dhe dhënësve të presionit të disponueshëm.Ne ofrojmë zgjidhje me një ndalesë të injektorëve të mediave kontrasti CT, MRI dhe DSA, materialeve harxhuese dhe kateterëve me presion IV.Produktet tona shiten në më shumë se 100 vende dhe rajone si Amerika, Evropa, Azia, Oqeania dhe Afrika.

më shumë >>

Lajme

Shiringë 1ML Luer Lock me gjilpërë

Skanera, injektorë me presion të lartë dhe materiale harxhuese

A Ne kemi luftuar kundër virusit Covid-19 për më shumë se 3 vjet.Ne nuk mund ta mposhtim dhe eliminojmë plotësisht virusin, por ne mund të përmirësojmë imunitetin tonë për t'u marrë vesh me virusin dhe në fund të fundit të mbijetojmë.Pasi qeveria filloi të lehtësojë politikat për Covid dhjetorin e kaluar, numri i CoV...

Skanera, injektorë me presion të lartë dhe materiale harxhuese

Ne kemi luftuar kundër virusit Covid-19 për më shumë se 3 vjet.Ne nuk mund ta mposhtim dhe eliminojmë plotësisht virusin, por ne mund të përmirësojmë imunitetin tonë për t'u marrë vesh me virusin dhe në fund të fundit të mbijetojmë.Pasi qeveria filloi të lehtësojë politikat për Covid dhjetorin e kaluar, numri i CoV...
më shumë >>

Cilat janë masat paraprake për përdorimin e sensorëve të presionit të gjakut

Metoda e funksionimit të sensorit është e ngjashme me atë të gjilpërës venoze.Pasi shpimi sheh kthimin e gjakut, arteria e pacientit shtypet, bërthama e gjilpërës tërhiqet, sensori i presionit lidhet shpejt dhe gjakderdhja në vendin e shpimit fiksohet.O...
më shumë >>

Lini Mesazhin tuaj: