АТ-3
банер02
АТ-1
ANTMED Контрастно медиумски инјектор
20210911091858
3
4
2
0220829194342
20220829194332
222

производ

Дознајте повеќе >>

за нас

Фабрика за езерото ANTMED Сонгшан
Фабрика за езерото Сонгшан
Фабрика Songshan Lake - производство на шприц Antmed 1ML
Antmed 1ML Фабрика за складиште за потрошен шприц

што правиме

ANTMED е лидер на домашниот пазар во секторите на индустријата за шприцови со висок притисок и Трансдусер за еднократна употреба.Обезбедуваме едношалтерско решение за CT, MRI и DSA контрастни инјектори, потрошен материјал и IV катетери под притисок.Нашите производи се продаваат во повеќе од 100 земји и региони како што се Америка, Европа, Азија, Океанија и Африка.

повеќе >>

Вести

1ML Luer Lock шприц со игла

Скенери, инјектори под висок притисок и потрошен материјал

A Се боревме против вирусот Ковид-19 повеќе од 3 години.Не можеме целосно да го победиме и елиминираме вирусот, но можеме да го зајакнеме нашиот имунитет за да се справиме со вирусот и на крајот да преживееме.Откако владата почна да ги олеснува политиките за Ковид во декември минатата година, бројот на заболени од СОВ...

Скенери, инјектори под висок притисок и потрошен материјал

Против вирусот Ковид-19 се боревме повеќе од 3 години.Не можеме целосно да го победиме и елиминираме вирусот, но можеме да го зајакнеме нашиот имунитет за да се справиме со вирусот и на крајот да преживееме.Откако владата почна да ги олеснува политиките за Ковид во декември минатата година, бројот на заразени со Ковид...
повеќе >>

Кои се мерките на претпазливост при употреба на сензори за крвен притисок

Начинот на работа на сензорот е сличен на оној на иглата за вградување на вените.Откако пункцијата ќе го види враќањето на крвта, артеријата на пациентот се притиска, јадрото на иглата се извлекува, сензорот за притисок е брзо поврзан и крварењето на местото на пункција е фиксирано.О...
повеќе >>

Оставете ја вашата порака: